Bezoekersinformatie | Brainport FANzone & drukte door festival

Bezoekersinformatie | Brainport FANzone & drukte door festival
2 min
PSV1

Zaterdag hervat PSV de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen NEC. Bezoekers moeten daarbij rekening houden met drukte in de binnenstad. Daarnaast is de Brainport FANzone weer geopend.

PSV won dit seizoen al van FC Utrecht (2-0), Vitesse (1-3) en RKC Waalwijk (0-4). Met negen punten uit drie wedstrijden staat PSV tweede. NEC staat met vier punten op de 13e plek. Het thuisduel van vorig seizoen mondde uit in een overtuigende 3-0 zege voor PSV. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij. 

Drukte in het centrum
Wie zaterdag een bezoek brengt aan het Philips Stadion moet rekening houden met drukte in de binnenstad. Daar vindt het bevrijdingsfestival ‘Liberation 040’ plaats, om de bevrijding van de stad op 18 september 1944 te vieren. Dit festival vindt plaats op het 18 septemberplein en duurt tot 01.00 uur. Het zou kunnen dat toeganswegen, parkeerplaatsen en het openbaar vervoer extra druk zijn.

Speciale actie
PSV trapt om 20.00 uur af tegen de Nijmeegse formatie. Dit gaan ze doen in een uniek jubileumtenue, ter ere van de 110-jarige sponsorverbintenis tussen PSV en Philips. Deze geldt wereldwijd als de langstlopende samenwerking, en is bekroond door het Guinness Book of Records. Om dat te vieren keert Philips eenmalig terug op de borst van een speciaal PSV-shirt. Deze is nog in een aantal maten verkrijgbaar in de PSV FANstore. Klik daarvoor op de onderstaande link!

PSV X Philips Celebration Kit