Bezoekersinformatie | Brainport FANzone & drukte door Dutch Design Week

Bezoekersinformatie | Brainport FANzone & drukte door Dutch Design Week
2 min
PSV1

Door de interlandwedstrijd lag de Eredivisie een weekend stil, maar zaterdag gaat de bal weer rollen. Fortuna Sittard is dan de tegenstander van PSV. Mocht je een bezoek brengen aan het duel, houd dan rekening met drukte in- en rondom de stad. Vooraf is natuurlijk de Brainport FANzone geopend.

Drukte in Eindhoven
Op zaterdag vindt de Dutch Design Week 2023 plaats, een jaarlijks designfestival wat zich gedurende een week verspreid over meerdere locaties in de stad. Deze zijn dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Houdt er daarom rekening mee dat toegangswegen, parkeerplaatsen en het openbaar vervoer extra druk kunnen zijn. 

Brainport FANzone
De Brainport FANzone biedt bezoekers van het thuisduel van PSV de gelegenheid om optimaal toe te leven naar de wedstrijd. Met muziek, drinken en eten is er genoeg te beleven rondom het Philips Stadion. 

De wedstrijd tegen Fortuna Sittard is voor PSV de negende van het Eredivisieseizoen. Tot dusver werd elk voorgaand duel gewonnen, waardoor de club zich koploper van de competitie mag noemen. De ontmoeting in het Philips Stadion van vorig seizoen werd met 2-1 gewonnen. Luuk de Jong en Xavi Simons kroonden zich toen tot doelpuntenmakers namens de rood-witten. 

PSV - Fortuna Sittard begint om 18.45 uur.