Bezoekersinformatie | Brainport FANzone, bereikbaarheid & winactie

Bezoekersinformatie | Brainport FANzone, bereikbaarheid & winactie
2 min
PSV1

PSV speelt zaterdagavond thuis tegen AZ. Als je een kaartje hebt voor het duel, dan doe je er goed aan dit stuk te lezen. In dit artikel staat namelijk alles wat je moet weten in aanloop naar jouw stadionbezoek!

Winactie Coca-Cola
Zaterdagavond maak je kans op een aantal toffe prijzen, zoals een stadiontour met een groep vrienden of vriendinnen, een gesigneerd shirt van PSV én nog meer merchandise-artikelen. Hoe maak je kans? Bij aanschaf van een Coca-Cola Regular en/of Coca-Cola Zero Sugar krijg je een QR-code, die mogelijk jouw toegangsticket is naar één van de beschikbare prijzen.

Werkzaamheden & evenementen
Rondom het Philips Stadion gelden komend weekend enkele uitzonderingen met betrekking tot het verkeer. Zo zijn de PSV-laan en de Ventoselaan in beide richtingen afgesloten van 16.45 uur tot ongeveer 22.00 uur. Verkeer tussen de Vonderweg en de Elisabethtunnel is maar aan één zijde toegestaan na afloop van de wedstrijd. Naar verwachting is eventuele verkeershinder om 21.00 uur verholpen.

Er is opnieuw een Brainport FANzone opgetuigd rondom het Philips Stadion. Terwijl de spelers zich voorbereiden op de aftrap kan jij je hier ook optimaal opwarmen voor de thuiswedstrijd. Er vinden ook een aantal evenementen plaats in het centrum van Eindhoven, waardoor jij als supporter meer verkeershinder kan ervaren dan normaal. Om te zorgen dat jouw stadionbezoek niet wordt overschaduwd door problemen met parkeren of de bereikbaarheid van het Philips Stadion, raden wij aan om op tijd af te reizen naar de wedstrijd.

Klik hier voor alle informatie rond PSV - AZ.