Bergwijn sportman van het jaar Almere

Bergwijn sportman van het jaar Almere
2 min

Met welke media hebben spelers en trainers gesproken? Wat gebeurt er achter de schermen, wat is het laatste nieuws op transfergebied en hoe vergaat het oud-PSV'ers? Je leest het in PSV in the Picture.

Bergwijn valt in de prijzen in Almere 
Steven Bergwijn is woensdagavond in Almere uitgeroepen tot sportman van het jaar 2018. Tijdens het SNS Sportgala werden de beste sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent, paralympische sporter en sportcoach van de gemeente verkozen. “Steven Bergwijn was in 2018 basisspeler in het elftal van PSV en werd daarmee landskampioen. Hij maakte onderdeel uit van het Nederlands elftal, dat zich plaatste voor de finales van de Nations League”, vertelt het commentaar.

‘Jong PSV lonkt opnieuw voor Romero’
Voor Maxi Romero is nog altijd geen hoofdrol weggelegd bij PSV, schrijft het Eindhovens Dagblad en dus moet hij volgens de krant opnieuw in de Keuken Kampioen Divisie aan speelminuten en vooral goals zien te komen. “Voor Romero lijkt het alleen maar lastiger geworden om op korte termijn een prominente rol bij de A-selectie te pakken, nu Cody Gakpo en Mohammed Ihattaren (als nummer 10) de afgelopen weken uitstekend voldeden als invaller. Dat gold eerder ook al voor Donyell Malen, die zelfs al vijf goals in de eredivisie heeft gemaakt.” Meer lees je hier.

Makkelie fluit PSV 
De KNVB heeft Danny Makkelie aangewezen om het Carnavalsduel tussen Excelsior en PSV te leiden. Zaterdagavond zal hij het startsignaal geven van het eerstvolgende eredivisieduel van de koploper. Makkelie krijgt in Rotterdam video-assistentie van Jochem Kamphuis. Makkelie en Kamphuis worden op Woudestein ondersteund door assistent-scheidsrechters Diks en Steegstra. Rob Dieperink is aangewezen als vierde official.

Lozano zorgt voor ruim vijftig kaarten   
Afgelopen zondag kregen drie Feyenoorders een gele kaart na een overtreding op Hirving Lozano. De watervlugge aanvaller van PSV heeft daardoor een bijzondere mijlpaal gepasseerd. Het Eindhovens Dagblad becijferde dat tegenstanders van PSV via overtredingen op de Mexicaan al meer dan vijftig kaarten pakten (geel of rood). In totaal staat de teller nu op 51.