Belangrijke bezoekersinformatie PSV - AZ

Belangrijke bezoekersinformatie PSV - AZ
2 min
PSV1

We kijken er enorm naar uit om zaterdag weer supporters te verwelkomen in het Philips Stadion. Omdat we ons aan een aantal maatregelen moeten houden, vind je in dit bericht alle informatie voor het bezoek aan PSV - AZ.

Maatregelen in het stadion: mondkapje & CoronaCheck
In het Philips Stadion mag helaas slechts een/derde van de capaciteit bezet worden door supporters. Het kabinet heeft naast de beperkte stadionbezetting besloten dat alle personen vanaf 13 jaar een mondkapje dienen te dragen in binnenruimtes. Je mondkapje mag af wanneer je op de tribune plaatsneemt. Ook moet iedereen vanaf 13 jaar een vaccinatie-, herstel of testbewijs kunnen tonen in de CoronaCheck-app. De sneltest moet binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd zijn uitgevoerd via Testen voor Toegang . Kijk voor meer info op www.coronacheck.nl.     

Philips Stadion vanaf 18.30 uur open
Het Philips Stadion gaat om 18.30 uur open. Supporters die een ticket voor de wedstrijd hebben, hoeven vooraf geen tijdslot te boeken. Wel dienen we bij iedereen de CoronaCheck uit te voeren. Bereid je daarom voor op een langere doorlooptijd aan de poort. We vragen je om op tijd te komen en bij de poorten je QR-code en identiteitsbewijs gereed te houden.

Werkzaamheden rond Philips Stadion
Sinds januari wordt er gebouwd rond het Philips Stadion. Hou daarom rekening met eventueel wat extra drukte rond de Frederiklaan wegens werkzaamheden rond de parkeergarage P Philips Stadion.