Altijd en overal PSV: deze wedstrijden zie je deze week

Altijd en overal PSV: deze wedstrijden zie je deze week
2 min

Ondanks dat supporters tijdelijk een pas op de plaats moeten maken, spelen de elftallen van PSV door. Met deze week een dubbel programma voor PSV en PSV Vrouwen en duels van PSV Academy is er genoeg om thuis klaar voor te zitten.

Dinsdag
PSV Vrouwen neemt het dinsdagavond op tegen VV Alkmaar. De ploeg van Hoofdcoach Sander Luiten won de eerste wedstrijd van het seizoen en zal ook VV Alkmaar willen verslaan. Het duel begint om 19:30 en is te zien op het YouTubekanaal van PSV.

Donderdag
PSV reist af naar Noorwegen voor de clash tegen Rosenborg BK. Wordt de wedstrijd gewonnen, dan is PSV dit seizoen actief in het hoofdtoernooi van de Europa League. Er staat dus veel op het spel voor de club. De wedstrijd is donderdag om 19:00 live te volgen op SBS 6.

Vrijdag
PSV keert vrijdag terug uit Noorwegen. Halverwege de middag sluit Hoofdcoach Roger Schmidt aan voor de persconferentie, waarin hij vooruit blikt op de wedstrijd PSV - Fortuna Sittard. Vrijdagavond speelt Jong PSV om 18:45 op PSV Campus De Herdgang tegen Telstar. Dit duel wordt live uitgezonden op FOX 4 en op het schakelprogramma van FOX 1.

Weekend
Zaterdag speelt PSV O17 de competitiewedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht. Deze wedstrijd is te bekijken via het YouTubekanaal van PSV. Zondag speelt PSV om 16:45 in het Philips Stadion tegen Fortuna Sittard. Dit duel is live te zien op FOX 1. PSV Vrouwen speelt eerder die dag de eerste topper van het seizoen tegen Ajax Vrouwen. Ook deze wedstrijd wordt live uitgezonden op FOX 1. De aftrap is 12:15.

wedstrijden
tijdlijn