Agenda | Ga woensdagmiddag tijdens de open training op de foto met de TOTO KNVB Beker

Agenda | Ga woensdagmiddag tijdens de open training op de foto met de TOTO KNVB Beker
2 min
PSV1

De poort van PSV Campus De Herdgang is woensdagmiddag geopend voor bezoekers. PSV-1, dat zondag de elfde TOTO KNVB Beker in de clubhistorie won, werkt dan een open training af. Even verderop organiseert PSV Esports een gamemiddag.

Na de Bekeroverwinning wacht een uitduel tegen Sparta Rotterdam. Maak woensdagmiddag live mee hoe de selectie van Ruud van Nistelrooij zich voorbereidt op de volgende uitdaging. Het toeval wil dat het Bekeravontuur dit seizoen op Het Kasteel begon. Toen wist PSV met 2-1 te winnen. Aanvang van de open training is om 14.30 uur. 

Tijdens de open training is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met de TOTO KNVB Beker. Daarnaast zal het verkooppunt van PSV FANstore geopend zijn.

Gamen op de PSV Campus
Tijdens ‘Gamen op de PSV Campus’ speel je FIFA en Rocket League op een geweldige locatie. Naast leuke games zijn er op het trainingscomplex van PSV ook uitdagende voetbalactiviteiten waarbij je kans maakt op een gesigneerd PSV-shirt. Het evenement is van 13.00 tot 17.00 uur en vindt plaats op P2.