Aanvoerder Ramselaar tevreden: ‘mooie avond’

Aanvoerder Ramselaar tevreden: ‘mooie avond’
2 min

Bart Ramselaar had niet verwacht dat hij woensdagavond als eerste het veld zou betreden, maar was na afloop een tevreden aanvoerder. “Een mooie avond, op een vrij relaxte manier door naar de volgende ronde.”

‘C’tje’   
Dat zei Ramselaar bij FOX Sports. “In een dit soort wedstrijden kun je het nooit goed genoeg doen. Gelukkig gaan we op een vrij relaxte manier door”, aldus de middenvelder die bij afwezigheid van het basiselftal van de afgelopen weken de band droeg. “Hij is normaal van Luuk dus hij zat wat los om m’n arm”, vervolgde hij daarna met een knipoog. “Voor de wedstrijd zag ik een c’tje achter mijn naam staan. Dat had ik niet verwacht, maar natuurlijk is dit iets moois. In de jeugd ben ik weleens aanvoerder geweest. Bij Jong Oranje ook.”

Sfeer   
Terwijl Ramselaar werd geïnterviewd dansten verschillende kinderen om hem heen. “Zoals je ziet was de sfeer vanavond prima. Een leuke avond en mooi dat we op deze manier hebben gewonnen. Net zoals ik spelen de jongens die vanavond in actie kwamen wat minder, het is lekker om dan negentig minuten te kunnen maken.”