31 augustus, 00:00
PSV B1 logo
Vitesse B1 logo

Klik hier voor een fotoverslag van Mariska van der Kolk

Zaterdag 31 augustus 2013 speelde PSV B1 een thuiswedstrijd tegen Vitesse B1. Dit was de 2e competitiewedstrijd. Na het verlies van vorige week wilde PSV deze wedstrijd voor de overwinning gaan. PSV begon zeer gretig aan de wedstrijd en dit resulteerde direct in een grote kans voor PSV maar de keeper van Vitesse kon redding brengen. Maar ook Vitesse creƫerde kansen en zo ontstond er een open wedstrijd met veel kansen voor beide teams.

Na een 0-0 ruststand begonnen beide teams weer aan de 2e helft. PSV werd iets sterker en creeerde goede kansen maar ook Vitesse was gevaarlijk in de tegenaanval. Zo bleef het spannend tot de laatste minuut. Helaas voor PSV bleef het na 80 minuten voetballen 0-0. De neutrale toeschouwer had genoten van een zeer leuke en open wedstrijd met veel kansen voor beide teams.

Dinsdag 3 september 2013 is de volgende competitiewedstrijd Voor PSV B1. Dit is een uitwedstrijd in Heerenveen.

Yanick van Osch, Dirk Abels, Philippe Rommens, Gokhan Kardes, Marco Weymans, Taoufiq Naciri, Sam Lammers (Ramon Pascal Lundqvist), Steven Bergwijn, Martijn Berden, Dani van der Moot, Lennerd Daneels (Matthias Verreth)