2-13
30 november, 00:00
UNA/Brinvast F1 logo
PSV F2 logo

Vandaag de laatste tegenstander in de eerste ronde uit de poule, nu uit tegen UNA F1.
    We starten met 8 spelers tegen UNA F1, waar we na het omkleden, een pleister voor Harm en warming up klaar zijn om 09.15 uur te starten op het hoofdveld van UNA.
    Het eerste gedeelte van de wedstrijd was leuk om naar te kijken, PSV had veel de bal en kregen voldoende kansen op doelpunten. UNA deed het goed en durfde te voetballen, en pakte veel ballen af. Na een minuut of 9 valt het eerste doelpunt van deze speelhelft. Het doelpunt was erg mooi door de actie van meerdere spelers en het samenspelen vooraf… en kwamen we op 0-1.
    Het tweede gedeelte van de 1e helft bleven we best goed spelen maar het speelveld werd steeds kleiner gemaakt. Dit was best moeilijk, via Rik gingen we toch met 0-3 rusten.
    In de rust wat water gedronken, daar hebben we het kort over hoe het ging in de 1e helft gesproken. En afgesproken om nog meer acties te maken waar mogelijk was (vooral met ruimte) en lef te tonen om te durven voetballen. Vlak na de rust maken we 0-4 en binnen een minuut 1-4 en 1-5. Bij het tegendoelpunt waren we met veel spelers aan het aanvallen en kon Una makkelijk scoren. Daarna krijgen we veel kansen op doelpunten, die hebben we ook best veel gemaakt. Wat mooi om te zien was, was de vreugde van de jongens bij de doelpunten. Misschien wel omdat er goed gespeeld werd en we ook veel acties konden oefenen. Aan het einde stond er een uitslag van 2-13.
    Op naar Sinterklaas en volgende week moet F2 voor de competitie een wedstrijd spelen, dan moeten de jongens tegen Nuenen F1.

Harm Sigmans, Eus Waayers, Issam el Moumni, Rayan Sttaty, Rik van Weert, Arthur Piedfort, Reda el Meliani en Michon Roelofs.