30 november, 00:00
PSV F1 logo
Roda JC U10 B logo

Vandaag een thuiswedstrijd voor de boys van de F1. Roda JC kwam op bezoek in Eindhoven. PSV dat de laatste weken sterk aan het voetballen is, hoopt vandaag eindelijk weer eens te winnen.
    We beginnen sterk aan de wedstrijd en komen al snel op een 1-0 voorsprong. Ondanks dat er toch nog kansen zijn op meer doelpunten gebeurt dat in de eerste helft niet meer. Nadat we kort wat dingen hebben besproken over de eerste helft beginnen we aan de 2e helft. Ook hierin krijgen we weer kansen, en waar vorige wedstrijden deze niet werden gemaakt gebeurde dat vandaag wel! Ondanks zeer goed keeperswerk van Tijn kregen we er ook nog eentje tegen. Dus was de stand na afloop van de 2e helft 3-1. Opnieuw wat dingen besproken en complimenten uitgedeeld over de 2e helft. In de 3e helft heeft de F1 het vaak moeilijk tegen de fysiek sterkere tegenstanders maar vandaag hadden de boys vleugels. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 5-1 heel knap gewonnen! Complimenten voor het spel en het plezier waarmee jullie hebben gespeeld!!!