4-1
30 november, 00:00
PSV B1 logo
FC Utrecht B1 logo

PSV B1 heeft zaterdag een 4-1 overwinning behaald tegen FC Utrecht B1. PSV B1 begon sterk aan de wedstrijd en kwam in de 5e min. op een 1-0 voorsprong. Lennerd Daneels scoorde op aangeven van Martijn Berden.
    In de 17e min. werd de score verdubbeld. Na een goede aanval via de rechterkant gaf Martijn Berden de bal voor. Bij de 2e paal kon Matthias Verreth de bal aannemen en hij schoot de bal overtuigend in het doel.
    FC Utrecht kon in de 25e min. wat terug doen. Na een onoplettendheid in de verdediging van PSV kon een middenvelder van FC Utrecht de bal aannemen en onder Yanick van Osch binnenschieten.
    PSV herstelde zich goed en via goed veldspel werden enkele goede kansen gecreƫerd. Het was Dani van der Moot die in de laatste minuut voor rust de marge weer op 2 bracht. Matthias Verreth kon een dieptebal net voor de achterlijn voorgeven op het hoofd van Dani van der Moot. Ruststand 3-1.

In de 2e helft ging FC Utrecht op zoek naar de aansluitingstreffer. PSV werd teruggedrongen op eigen helft maar kwam niet in de problemen.
    Naarmate de 2e helft vorderde kreeg PSV weer controle over de wedstrijd. Dit resulteerde in de 80e min. in de 4-1. Martijn Berden gaf zijn 3e assist van de middag en Matthias Verreth scoorde zijn 2e doelpunt.

Volgende week vrijdag 6 december 2013 speelt PSV B1 een uitwedstrijd tegen Willem II/RKC B1.

Yanick van Osch, Dirk Abels (Maarten Peijnenburg), Gokhan Kardes, Taoufiq Naciri, Lassana Faye, Dante Rigo (Marco Weymans), Lennerd Daneels, Steven Bergwijn, Martijn Berden, Dani van der Moot (Sam Lammers), Matthias Verreth