30 maart, 00:00
Almere City B1 logo
PSV B1 logo

Lokatie: Mitsubishi Forklift Stadion
    In de uit wedstrijd tegen Almere City is PSV niet verder gekomen dan een teleurstellend gelijk spel (1-1)
    In de 1e helft begint PSV zeer goed aan de wedstrijd met snelle combinatie spel en mooie individuele acties.
    Er worden 4 open kansen gecreeerd die helaas niet worden afgemaakt. Daarna volgt een prima schot van Wouter Verstraaten op de lat.
    Terwijl PSV goed blijft spelen en iedereen op een doelpunt wacht is het de tegenstander die makkelijk binnenschiet nadat er een individuele fout is gemaakt.
    Ongeloofwaardig maar de ruststand is 1-0 voor Almere.

In de 2e helft nogmaals hetzelfde wedstrijdbeeld met een aanvallend PSV.
    Er word zeer makkelijk gespeeld tot de eindfase van de aanval, eenmaal dichtbij de 16m zijn onze spelers erg slordig in de eindpass en in het afronden van kansen.
    In de 57e minuut is het Suently Alberto die na een prima opgezette actie zelf doorloopt en de bal goed binnen schiet. Met nog ruim 20 minuten te spelen is het 1-1.
    PSV gaat in een hoog tempo op zoek naar meer doelpunten, er volgen minder leuke situaties in het veld met spelers van Almere die constant gingen liggen en ballen die werden
    weggeschoten terwijl er geen andere ballen in het veld kwamen. Dit zijn weerstanden die we hadden kunnen voorkomen door onze kansen in de beginfase af te ronden.
    In de slotfase van de wedstrijd is PSV het team die blijft aanvallen en Almere die zich alleen maar bezig houd met verdedigen.

Eindscore 1-1 (teleurstellend)

Momenteel staat PSV B1 op een gedeeltelijke 1e plaats met AZ B1
    De volgende wedstrijd is thuis tegen Heerenveen B1 op dinsdag 02 april om 18.00 uur