0-2
29 november, 00:00
RKC Waalwijk C2 logo
PSV C2 logo

In de lastige uitwedstrijd tegen RKC C2 heeft PSV C2 een dik verdiende 0-2 overwinning behaald. PSV C2 zette RKC C2 vanaf het begin van de wedstrijd direct onder druk. Alle persoonlijke duels in de verdediging en op het middenveld werden door de PSV-ers gewonnen, waardoor er veel balbezit was aan PSV-zijde. Na een kwartier was het Rai Vloet die uit een goede corner van de voet van Vinnie Vermeer, via de grond, de 0-1 binnen kopte. Een minuut daarna was het bijna 0-2 door een goede kopbal van Jordy de Wijs uit een prima genomen vrije trap van Vinnie Vermeer. Mede door goed keeperswerk van de RKC-doelman werd er tot de rust niet meer gescoord. In de tweede helft bleef het lang spannend, mede omdat PSV C2 verzaakte om snel de tweede treffer te scoren. RKC bleef loeren op een tegendoelpunt, maar de zekere PSV-defensie gaf RKC-spits en oud-PSV-er Gino Cornet en zijn kornuiten geen schijn van kans. Aan de andere kant van het veld waren de vele felle, maar sportieve duels tussen Endy Opoku Bernadina en de ijzersterk spelende Newien Ramlal een lust voor het oog.
    Vijf minuten voor het verstrijken van de wedstrijd was het Jordy de Wijs die een afgeslagen vrije trap vanaf 18 meter diagonaal met z’n linker fraai in de kruising schoot en daarmee de 0-2 overwinning en de tweede plaats op de ranglijst voor PSV C2 veilig stelde.