4-0
29 september, 00:00
NAC Breda O14 logo

In het begin van de wedstrijd waren beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar zonder dat één van beide teams gevaarlijk kon worden. De eerste echte kans van de wedstrijd was voor de bezoekers in de tiende minuut. Verkeerd uitverdedigen van PSV leverde de bezoekers een uitgelezen mogelijkheid op maar het schot ging over. PSV was zoekende en speelde nog niet overtuigend. De eerste kans in de wedstrijd voor PSV was in de 19e minuut en leverde PSV wel direct de voorsprong op. Nu was het NAC dat niet goed uitverdedigde, Jayden reageerde alert en schoot de 1-0 binnen. Twee minuten later verdubbelde PSV zelfs de voorsprong na een mooie diepe bal van Mathijs op Jayden. Jayden speelde de verdediger uit en schoot over de keeper de 2-0 binnen. Door deze riante voorsprong kwam PSV beter in de wedstrijd en enkele minuten later liep PSV verder uit. Een mooie combinatie door het centrum van NAC bracht Jayden alleen voor de keeper en voltooide hij zijn hattrick, 3-0. Vlak voor de rust had Jayden zijn vierde doelpunt kunnen maken maar hij tikte de bal tegen de lat.

In de tweede helft had PSV het betere van het spel. Echte mogelijkheden werden niet gecreëerd. Na bijna een kwartier in de tweede helft kon NAC twee keer kort na elkaar gevaarlijk worden maar beide keren troffen de bezoekers geen doel. PSV had daarna de wedstrijd in handen maar de mogelijkheden die werden gecreëerd werden niet benut. In het laatste kwartier van de wedstrijd ging PSV nadrukkelijk op zoek naar de vierde treffer en die kwam er uiteindelijk ook in de 64e minuut. Ian stuurde Jayden met een diepe bal weg en ook deze kans liet Jayden niet onbenut, 4-0.

In cijfers een duidelijke overwinning maar voetballend overtuigde PSV de eerste helft nog niet. In de tweede helft werd dit beter zodat PSV terecht heeft gewonnen.

Verhoeven, Cox, Lonwijk (Verschut), Matuta La Nkenda Nosa, Van der Burgt, De Schutter, Clabbers (N. Munsters), Maatsen, Braaf, Tielemans, J. Munsters (Antonisse).