VA FC Twente B1 logo
PSV B1 logo

Lokatie: Trainingscentrum FC Twente
    1e helft

PSV start goed aan de wedstrijd, waarbij aardige combinatie spel te zien is, vooral Tristan Berghuis en Kenneth Paal nemen erg veel initiatief.
    Aanvallend weet PSV wat kansen te creeeren met Junior, Ryan en Kenneth. De 0-1 valt na 30 minuten. Een fantastische pass van Ryan Hiwat op Kenneth Paal die diep loopt en de bal over de keeper weet te schieten. Echt een geweldig mooi doelpunt. (Kenneth Paal was de man van de wedstrijd)
    Erg jammer dat meerdere kansen niet benut werden, zo had de wedstrijd in de 1e helft al gespeeld moeten worden.

Ruststand: 0-1 voor PSV

2e helft

PSV begint net zo goed als in de 1e helft met veel balbezit en wat kleine kansen.
    In deze fase valt de 0-2 en lijkt de wedstrijd gespeeld, vervolgens krijgt Augustine Loof in de 63e minuut een rode kaart (2x geel)
    Het gevolg van de rode kaart is een penalty in het voordeel van FC Twente, Yanick van Osch stopt de penalty maar helaas voor ons moet de penalty over worden genomen met een doelpunt tot gevolg.
    1-2 is nu de stand. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd weet PSV goed te verdedigen en de eindstand word 1-2 voor PSV B1.