3-7
29 september, 00:00
PSV E1 logo
Nuenen E1 logo

PSV begon niet goed aan de wedstrijd. Al in de 1e minuut werd door PSV onnodig balverlies geleden en dit werd door Nuenen direct afgestraft 0-1. Kort daarna werd het 0-2 uit een hoekschop. Vervolgens werd 2x balverlies geleden door inspeelfouten waaruit Nuenen ook tweemaal wist te scoren. Zo was de stand na ruim een kwartier spelen 0-4. Pas na 20 minuten deed PSV iets terug door Jesse Giebels die uit een hoekschop van Gioele kon inkoppen 1-4.

Ruststand 1-4.

PSV wou na de rust de boel rechtzetten maar het was Nuenen die de voorsprong verder ging uitbouwen. Uit een counter werd het 1-5 en met een geplaatst schot 1-6. Daarna werd het 1-7 voor Nuenen uit een hoekschop. Daarna kwam PSV wat beter in de wedstrijd. Met een geplaatst schot werd het 2-7 door Martijn en uit een hoekschop bepaalde Jesse met een kopbal de eindstand 3-7.

Vandaag ging het op meerdere fronten mis met PSV. De opbouw lukte niet en er werd slordig ingespeeld. We zijn teleurgesteld over het begin van de wedstrijd maar trots op de eindfase van deze partij. Niettemin een terechte nederlaag voor PSV en de felicitaties zijn voor Nuenen.