0-1
29 augustus, 00:00
FC Twente O17 logo
PSV O17 logo

Start van het nieuwe seizoen tegen FC Twente gingen we vertrouwen tegemoet we hadden inmiddels 3 wedstrijden in onze benen zitten namelijk Milwall O18 en Anderlecht O17 en de beker wedstrijd tegen Ajax O17 .Allen werden gewonnen, maar de aanvang van de competitie is toch anders .De eerst helft liet FC Twente het initiatief over aan PSV, we hadden duidelijk het overwicht waarin we nogal slordig waren met balbezit.Maar er waren toch kansen om te scoren 1 zelfs in de eerste minuut maar we stuiten op de keeper.De tweede helft ging we goed van start we zochten toch meer de vrije man aan de zijkanten. FC Twente werd daardoor meer gedwongen om op eigen helft te voetballen, in de 62ste minuut kwam Cody nog net met zijn punt van zijn schoen aan de bal om te scoren 0-1. FC Twente ging toen meer de lange bal geven, zodat we niet meer het spel konden maken daardoor werden we weer slordig in bal bezit maar FC Twente kon geen vuist meer maken om de 1-1 te forceren. Zo bleef het uiteindelijk 1-0 winst voor PSV.
    Even iets heel anders : na 3 jaar wachten heeft Bertalan Kun zijn officiƫle debuut heeft gemaakt voor PSV.

Gaetan Bosiers - Leandro Fernandes - Cody Gakpo -79 min Lars Dickens - Bertalan Kun - Arne Lekens - Justin Lonwijk - Armando Obispo -60 min Robin Schoonbrood - Joel Piroe - Youri Roulaux