29 april, 00:00
PSV B1 logo
AZ B1 logo

Afgelopen dinsdag speelde PSV B1 de thuiswedstrijd tegen AZ B1.
    PSV begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al na 15 seconden een enorme kans. Dani van der Moot kwam vrij voor de keeper maar zijn lob was niet hoog genoeg en de keeper kon redding brengen.
    PSV had het initiatief maar het was AZ wat op voorsprong kwam.
    In de 13e min kon de spits een voorzet van de rechterkant binnenkoppen.
    Nog geen minuut later was de stand weer gelijk. Dante Rigo gaf een mooie pass op Martijn Berden.
    Martijn kon de bal meenemen voorbij de keeper en binnenschieten.
    In de 28e min kwam PSV B1 op een 2-1 voorsprong. Steven Bergwijn schoot de bal van 20 meter in de linkerhoek.
    Ruststand 2-1.

In de 2e helft was de wedstrijd snel beslist.
    Tien minuten na rust was het Dani van der Moot die een voorzet van Martijn Berden binnenkopte.
    Kort daarna liet Philippe Rommens zien wat hij al vaker deed in dit seizoen. Hij schoot een vrije trap onhoudbaar binnen.
    Hierna werd het spel slordiger en bleef het 4-1.