29 maart, 00:00
Roda JC B1 logo
PSV B1 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV B1 de uitwedstrijd tegen Roda JC B1.
    In een wedstrijd die zich voornamelijk op het middenveld afspeelde waren de doelkansen voor beide teams op 1 hand te tellen. Er werden veel duels uitgevochten en goed voetbal was nauwelijks mogelijk.
    in de 18e min. kwam PSV B1 op een 0-1 voorsprong. Na een lange bal van Gokhan Kardes kon Dani van der Moot de bal verlengen op Martijn Berden. Martijn kwam vrij voor de keeper en lobde de bal over de keeper.
    Ruststand: 0-1

In de 2e helft was er hetzelfde spelbeeld. Veel strijd en weinig goed voetbal.
    Lange tijd leek het erop dat PSV de 3 punten mee naar Eindhoven zou nemen. Maar 2 min. in blessuretijd kwam Roda JC toch nog op gelijke hoogte.
    Eindstand: 1-1
    Volgende week speelt PSV B1 een thuiswedstrijd tegen FC Groningen B1.

Yanick van Osch, Dirk Abels, Gohkan Kardes, Maarten Peijnenburg, Lassana Faye, Dante Rigo, Sam Lammers, Lennerd Daneels, Martijn Berden(Jaell Hattu), Dani van der Moot(Youandi Renfurm), Arnaut Groeneveld