6-7
29 maart, 00:00
PSV E2 logo
Helmond Sport U10 logo

Op deze prachtige zaterdagochtend stond de wedstrijd tegen Helmond Sport U10 op het programma. PSV begon sterk aan de wedstrijd. Het creƫerde veel kansen en het controleerde de wedstrijd, in de beginfase. Na vijf minuten scoort Chahid de 1-0, nadat hij zelf de aanval op had gezet. Een minuut later verdubbelde hij de voorsprong, 2-0. Weer een minuut later kreeg Helmond Sport een corner, PSV kreeg de bal niet weggewerkt en Helmond Sport sloeg toe: 2-1. Vrij snel daarna weet Helmond Sport opnieuw te scoren en staat het ineens weer gelijk: 2-2. Na een minuut of tien stond Seb oog in oog met de keeper van Helmond Sport. Hij passeerde de keeper grandioos en zette PSV op een 3-2 voorsprong. Helaas was het een minuut later alweer gelijk: 3-3. Tegen het einde van de eerste helft was Seb opnieuw belangrijk voor PSV. Hij scoorde heel slim, op aangeven van Mees, de 4-2.

In de eerste tien minuten van de tweede helft gebeurde niet erg veel. Na ongeveer elf minuten komt Helmond Sport opnieuw terug in de wedstrijd: 4-3. Daarna werd PSV een beetje in het zadel geholpen door twee eigen doelpunten van Helmond Sport: 6-3. Maar Helmond Sport gaf zich niet makkelijk gewonnen, dat is wel gebleken. Helmond Sport wist namelijk te profiteren van een kleine fout in de verdediging: 6-4.

De wedstrijd kantelde toen Helmond Sport ook nog eens de 6-5 scoorde. Net na de tweede pauze werd het ook nog eens 6-6. De spelers van Helmond Sport hoefden alleen nog maar de trekker over te halen en dat deden ze in de slotminuten. De uitslag was 6-7 voor Helmond Sport.