4-0
29 maart, 00:00
AZ C2 logo
PSV C2 logo

In Alkmaar is PSV C2 hard onderuit gegaan tegen de leeftijdgenoten van AZ (4-0). In de eerste helft bood PSV C2 nog goed tegenstand tegen een sterker AZ C2 en duurde het tot de dertiende minuut alvorens AZ C2 via een terecht verkregen penalty op een 1-0 voorsprong kwam. Tot de rust wist PSV C2 stand te houden, mede vanwege enkele goede reddingen van Jeroen Meurs in het doel van PSV C2.
    Na de rust was de eerste grote kans voor PSV C2. Uit een corner van Jeroen Meefout kopte Rai Vloet de bal buiten het bereik van de doelman van AZ C2 richting doel, alwaar de op de lijn geposteerde verdediger van AZ C2 redding bracht. Hiermee was het kruit voor PSV C2 verschoten. AZ C2 wist via drie vakkundig uitgevoerde counters de score tussen de tweeënvijftigste en de achtenzestigste minuut uit te bouwen naar een 4-0 voorsprong.
    Na de wedstrijd verrichtte aanvoerder Jorrit Hendrix de loting voor het VOGIDO-toernooi, waarbij hij PSV C2 heeft gekoppeld aan AZ C2 (!), IF Brommopojkarna (Zweden), TPS Turku (Finland) en RKSV VOGIDO.