9-0
28 november, 00:00
PSV F1 logo
Geldrop/AEK F1 logo

De kampioenswedstrijd tegen het altijd lastige Geldrop stond vandaag op het programma.
    De uit-wedstrijd tegen Geldrop F1 werd ook al gewonnen door PSV F1 maar de
    Geldroppenaren gaven zich toen niet zomaar gewonnen.

De wedstrijd:
    Het weer was dramatisch, regen, regen, en nog eens regen, maar het spel van onze jongens was grandioos. Al vrij snel kwam PSV op voorsprong door een fantastische combinatie van Dani, Quinn, en Yorbe, de laatst genoemde scoorde uiteindelijk.

Het ijs is gebroken! Gas erop!

Vrij snel erna scoorde Quinn, na een scherpe voorzet van Damain, en nog geen 2 minuten erna een dribbel vanaf eigen helft. 1-2-3-4-5-6 man voorbij en een harde pegel van Yorbe. De stand is nu 3-0 en de wedstrijd was eigenlijk al gespeeld na 12 minuten voetballen.

Goed voorbeeld, doet goed volgen, ook Quinn maakte een fantastische dribbel en scoorde de 4-0.
    Geldrop F1 heeft in de eerste helft niks kunnen afdwingen voor de goal van PSV. Shurandy en Mathijs stonden als een blok en goed georganiseerd te verdedigen. Hierdoor was onze keeper Victor de eerste helft eigenlijk overbodig.

Rust, 4-0 tussenstand. De trainer spraak de spelers toe in de rust en wilde eigenlijk nog meer goals zien, waarom, o.a. voor de ouders die in de regen stonden te kijken!

De tweede helft is begonnen. Door een snelle 1,2 van Thijs en Damian, werd Yorbe weer eens in positie gezet, en trapte de 5-0 binnen. Geldrop had geen kans om op adem te komen.
    Dani scoorde 3 minuten later de 6-0 door een schitterende individuele actie.

Geldrop was nu mentaal en fysiek gebroken, de 7-0 en de 8-0 werden gescoord door Yorbe.
    PSV F1 voetbalde als waren kampioenen.

Victor onze keeper had ook de tweede helft vrijwel niks te doen gehad, hij besloot de laatste paar minuten maar mee te voetballen. Dani creëerde een corner en Victor ging wederom mee naar voren.

De corner werd genomen, en als een echt “spits” kopte Victor de bal achter de keeper van Geldrop.
    9-0 eindstand, kampioen, op naar de champagne, friet en gebak!