3-1
28 november, 00:00
PSV E1 logo
Reusel Sport E1 logo

In een week waarin de ene na de andere speler afhaakte met ziekte (Pepijn, Kyan en Rico) of met een blessure (Davy), kwam het goed uit dat de wedstrijd tegen Eindhoven werd afgelast. Zo kon er met genoeg spelers worden afgetrapt tegen Reusel Sport. In erbarmelijke omstandigheden (een stevige wind en de regen kwam met bakken uit de lucht vallen) zocht de thuisclub direct de aanval. Met een mooie pass vond Joop Joey aan de rechterkant van het veld. Helaas ging zijn schot net over het doel. Ook de bezoekers verstopten zich niet. Een snel uitgevoerde counter werd goed onderbroken door Kyan. Toch was het PSV die snel op voorsprong kwam. In de tweede minuut was het Joop die goed bleef door jagen op de verdediging van Reusel Sport. Zij raakten hier zo van streek dat de bal uiteindelijk in het eigen doel belandde. 1-0. De thuisclub wilde de wedstrijd vroegtijdig beslissen. Zo had Koen, na een prachtige actie aan de rechterkant van het veld, een mooie voorzet in huis. Joop reageerde goed op deze voorzet en met een mooie voetbeweging probeerde hij de keeper te verschalken. Jammer genoeg miste de bal op een haar na het doel. De bezoekers uit Reusel probeerde met enkele speldenprikken gelijk te maken. Maar de echte kansen waren voor onze rood-witte jongens. Uit een voorzet van Tijn kopte Koen de bal net naast. En halverwege de eerste helft was het Gregory die zich goed vrij kapte. Zijn schot werd deze keer nog gered. Amper een minuut later reageerde opnieuw Gregory goed op een spelhervatting van Kyan. Nu trof zijn schot wel doel en stond het 2-0 op het scorebord. Op slag van rust leek PSV de wedstrijd op slot te gooien. Joey ging goed door aan de rechterkant van het veld. Met zijn voorzet vond hij wederom Gregory. Ditmaal trof hij helaas de paal. Na rust ging het nog harder regenen, waardoor goed voetballen bijna onmogelijk werd. De eerste kans was voor Reusel Sport. Met een prima redding wist Kyan de aansluitingstreffer te voorkomen. Uit een corner van Bryan kopte Gregory goed in. De keeper wist nog de bal tegen te houden. Ook de rebound van Koen werd door de verdediging goed weggewerkt. Een corner van Reusel Sport aan de andere kant van het veld bracht ook het nodige gevaar. Een van richting veranderde kopbal liet ook Kyan kansloos. 2-1. De thuisclub wilde de marge snel weer op twee brengen. Van achteruit stoomde Bryan op naar voren. Op links zag hij Yassin vrijlopen, die op zijn beurt Gregory vond. Zijn doelpoging werd goed gestopt door de keeper. In de 42ste minuut was het toch raak. Sem zette zelf de aanval op. Met een mooie steekbal vond hij Joop, diens schot werd nog gestopt door de keeper. Gelukkig was Sem goed doorgelopen en wist hij de bal alsnog achter de doelman te krijgen. 3-1. Door deze treffer was de wedstrijd gespeeld. Helemaal schadevrij kwam de thuisclub niet uit de strijd. Zo konden Bryan en Gregory de wedstrijd vanwege blessures niet uitspelen. Hopelijk zullen zij en de andere afwezigen snel herstellen zodat er volgende week weer met een volledige en fitte selectie aan de wedstrijden begonnen kunnen worden.