7. Doelpunt

Yalen Meulendijks
  8. Wedstrijdverslag

PSV O13 haalt opnieuw de dubbele cijfers

Na een midweekse bekeroverwinning op FC Utrecht in heeft PSV O13 opnieuw een klinkende zege behaald. De ploeg won met maar liefst 10-1 van FC Twente.

Binnen vijf minuten spelen zat PSV al op rozen. Sami Bouhoudane opende al snel de score en twee minuten later was Isaï Middag het eindstation van een prachtige aanval. Via Rens Boon en Gino Verhulst liepen de Eindhovenaren al binnen het kwartier uit naar een 4-0 voorsprong. Toch verslapte PSV na deze sterke openingsfase. De ploeg kon de bal moeilijker in de ploeg houden en ging onnodig veel fouten maken. Twente wist hier eenmaal van te profiteren, maar opnieuw Isaï Middag stelde al snel orde op zaken door attent te reageren op een rebound. Met een 5-1 tussenstand gingen beide teams de rust in.

In de tweede helft begon PSV rustig, maar na tien minuten ging de ploeg op jacht naar meer treffers. Die kwamen er al snel: Abdullah Hekmat reageerde goed bij een corner en Joep Willems verschalkte de doelman met een lob vanaf de rand van het strafschopgebied. Ook Yalen Meulendijks (kopbal) deed een duit in het zakje en Isaï Middag voltooide zijn hattrick door een voorzet van Imran Yachou op waarde te schatten. Het slotakkoord was voor Joep Willems, die met een kopbal de 10-1 op het scorebord zette.

Opnieuw een ruime zege dus voor PSV O13, wat ondanks een lastige fase in de eerste helft uiteindelijk tien doelpunten op het bord wist te zetten. Komende zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij Feyenoord, de wedstrijd op Varkenoord begint dan om 10:00 uur.

Stijn Kuijsten; Yalen Meulendijks (35/Imran Yachou), Michael Bresser (54/Yalen Meulendijks), Steyn Mussche (35/Abdullah Hekmat), Rens Boon; Benjamin Khaderi, Isaï Middag, Jari Horsten; Gino Verhulst (35/Raf Vullers), Sami Bouhoudane (35/Boet Mulders), Rodin Oesterholt (46/Joep Willems).