0-6
28 september, 00:00
Unitas '59 F1 logo
PSV F2 logo

Vandaag de wedstrijd in de competitie van F2 tegen de oude club van Rayan en Ilias.
    We starten met 8 spelers tegen Unitas ’59 F1 uit Eindhoven.
    Na de warming up in de zon, was heerlijk weer, waren we klaar om 09.00 uur te beginnen.
    Het begin van de wedstrijd verliep best redelijk, maakten het veld goed groot en konden een paar keer goed overspelen. Soms was het wat gehaast. De 0-1 was een goede combinatie van de spelers waarbij Eus na een goede actie met links (zijn chocobeen!) binnenschoot. Na de 2-0 was het tweede gedeelte van de 1e helft wat gelijkwaardiger.

Na de rust geprobeerd nog meer samen te spelen, dit ging erg moeizaam, in plaats daarvan gingen spelers lopen met de bal en daardoor een aantal keren balverlies. Het laatste gedeelte hebben we nog een paar doelpunten gemaakt en uiteindelijk werd het 0-6. Een mooie overwinning waarbij Ilias en Rayan stiekem heel blij waren om te winnen tegen hun oude team.