28 april, 00:00
PSV E1 logo
RKVVO E1 logo

Vandaag was de leiding in handen van trainer Emiel van der Steen die het laatste competitieduel van dit seizoen mocht afsluiten.
    PSV begon goed aan de wedstrijd en was van meet af de bovenliggende partij. Na 12 minuten werd het 1-0 door een treffer van Mees die met zijn lichaam de bal over de keeper werkte uit een voorzet van Niels. Een minuut later was het weer Mees die uit een hoekschop van Dani het net wist te vinden 2-0. Na ruim een kwartier spelen maakte Jochem een mooi doelpunt met een fraai afstandsschot 3-0. Kort daarop kon Damian scoren uit een hoekschop van Jochem. Ruststand 4-0.

Na de rust hetzelfde spelbeeld met PSV als de betere ploeg. RKVVO bleef de hele wedstrijd gewoon goed voetballen en kregen enkele kansjes om tot scoren te komen. Zo werd door Shurandy een treffer voorkomen door de bal van de lijn te halen. Na een klein kwartiertje kon Yorbe de bal inkoppen uit een prachtige voorzet van Thijs 5-0. Daarna was de beurt aan Shurandy die uit een hoekschop van Thijs met een kopbal de eindstand bepaalde 6-0.

Een terechte uitslag en weer een verdiende overwinning van PSV. We kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen. Felicitaties aan alle E-spelers en een dankwoord aan de vereniging RPC die wekelijks scheidsrechters heeft uitgewisseld.

1-0 Mees Kreekels (12)
    2-0 Mees Kreekels (13)
    3-0 Jochem van Dijk (17)
    4-0 Damian Timan (19)