3-4
27 november, 00:00
MVV D1 logo
PSV D1 logo

MVV D1-PSV D1 3-4 en zoals de uitslag al doet vermoedden was het een wedstrijd waar veel over te vertellen valt.
    Helaas waren onze beiden "reporters" Cliff en Roel niet aanwezig[hebben ze geweten natuurlijk] en moeten jullie het doen met een beknopt verslag van mijn kant.
    In de 1e helft een goed voetballend PSV die snel de bal liet lopen.
    Het werd daarom ook al snel 0-1 door een korte corner van Mink op Lennerd die mooi de bal in de verste hoek krulde.
    Paar minuten daarna kwam door goed doorzetten van Mink de bal hoog voor en wist Lennerd bekeken Mathias aan te spelen, die met deze kans wel raad wist.
    PSV bleef drukken en er kwamen meer kansen wat uiteindelijk leidde tot de 0-3.
    Dit keer was het Mathias die hoog voorgaf en wist Joey de bal terug te leggen op Ertem. Deze aarzelde niet en met een strak schot ging de bal langs de keeper van MVV.
    0-3 was dus de ruststand en de vraag was niet of PSV ging winnen maar met hoeveel zou PSV winnen?
    Na rust echter een totaal andere wedstrijd met een fel MVV en werd het vrij snel 1-3 vanuit een hoekschop en begon MVV er weer in te geloven. PSV speelde wat slordiger en in een lager tempo dan in de 1e helft.
    MVV kwam zelfs terug op 2-3 na een indirecte vrije trap.
    Kansen kreeg PSV echter ook nog, maar de doelpogingen van Mathias, Joey, Zohiar en Mats wisten niet het net te vinden.
    De 2-4 die echter wel in de lucht hing kwam toch, want na een steekpass van Gio kon Mathias zijn tweede van de dag aantekenen en leek het pleit beslecht.
    MVV maakte in de slotfase nog 3-4 uit alweer een vrije trap, maar de tijd was om en zo behaalde PSV een toch nog moeizame overwinning. Een wedstrijd duurt 2x 30 minuten en dat is wat onze jongens dit keer wel geleerd hebben.
    Al met al zijn we wel bijna " herbstmeister" en dat is natuurlijk ook een verdienste.