1-2
27 oktober, 00:00
Unitas '59 E1 logo
PSV E1 logo

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen medekoploper Unitas op het programma. Na 4 minuten kreeg Joep een goede kans om voor PSV de score te openen. Helaas ging de bal via de paal naast. In de 10e minuut gaf Dylan een steekpass op Joep die net naast schoot. Nog in dezelfde minuut schoot Unitas op de lat na balverlies van PSV. Na 20 minuten kwam er veel druk op het doel van Unitas, maar de bal wou er niet in. In die fase combineerde PSV uitstekend.

Ruststand 0-0.

Acht minuten na rust kon Jesse met een hard schot uithalen. Alweer ging de bal net naast.
    Niet veel later kreeg PSV een hoekschop die uitstekend werd genomen door Dylan. Jesse kon de hoekschop vrij inkoppen 0-1. Lang duurde de vreugde voor PSV niet. Door een verkeerde terugspeelbal kwam Unitas nog in dezelfde minuut langszij 1-1.
    Na ruim een kwartier in de 2e helft kon Dylan een fraaie aanval opzetten. Dylan gaf een fraaie steekpass op rechts naar Nassim. Nassim kon Joep voor het doel inspelen en hij gaf de bal weer terug aan Dylan die met een geplaatst schot PSV weer op voorsprong bracht 1-2.
    Deze voorsprong werd door PSV niet meer uit handen gegeven.

Genoten van de werklust en de fraaie combinaties. Complimenten daarvoor. Een verdiende overwinning voor PSV.

Lander Aerts, Joep van de Berk, Nassim Achenteh, Dylan Tran, Deveron Fonville, Jesse Giebels, D’Leanu Arts en Joey van Casand.