0-0
27 september, 00:00
PSV C2 logo
VVV Venlo C2 logo

In de eerste thuiswedstrijd van de najaarscompetitie heeft PSV C2 het zoet der overwinning nog niet mogen smaken. Tegen een goed voor de dag komend VVV C2 werd het 0-0. De positieve punten van vandaag waren:
    • Achterin werd de nul gehouden
    • Het eerste competitiepunt werd behaald
    • Er werden veel goede kansen gecreëerd
    • Er werd gestreden voor iedere meter
    PSV C2 ging goed van start en VVV C2 werd direct met de rug tegen de muur gezet. Er werden een aantal 100% kansen gecreëerd, die helaas niet de verdiende voorsprong opleverden. VVV C2 schuwde de aanval niet en Joep van Vroenhoven had op de voor hem vreemde linksbackpositie (i.p.v. de geblesseerde Sander Heesakkers) zijn handen en voeten vol aan de handige en snelle rechtsbuiten van VVV (Nilis…).
    In de tweede helft bleef PSV C2 oppermachtig en werd er met man en macht gejaagd op de verdiende goal. Uitblinker Sven van de Kerkhof zwoegde en ploegde dat het een lieve lust was en de rest van de ploeg volgde hem vol overgave. Het was echter VVV C2 dat diep in de tweede helft via Nilis het dichtst bij een tegentreffer was. Gelukkig ging de bal net voorlangs het door Jeroen Meurs verdedigde doel. PSV C2 bleef aandringen en kreeg vlak voor tijd nog een kans op de overwinning, die helaas niet werd benut. De spelers van PSV C2 waren ernstig teleurgesteld met behaalde resultaat, maar met deze passie en inzet gaat het de komende wedstrijden zeker lukken een aantal overwinningen te boeken.