2-1
27 februari, 00:00
Brabant United O14 logo

PSV begon sterk aan de wedstrijd en in de vijfde minuut was er al de eerste mogelijkheid om te scoren. De bal werd net naast geschoten. Enkele minuten later werd een schot van Mohamed van net buiten het strafschopgebied door de keeper van de thuisclub overgetikt. PSV was in deze fase de bovenliggende partij en de thuisclub kwam er nauwelijks aan te pas. Na een kwartier werd Brabant United brutaler en kwamen de eerste mogelijkheden voor de thuisclub. In de 22e minuut werd, na een corner, een inzet van de thuisclub door Mathijs nog van de doellijn gehaald. Vijf minuten had Brabant United wederom de mogelijkheid om op voorsprong te komen na onnodig balverlies van PSV. De bal werd echter voorlangs geschoten. PSV kon in deze fase van de wedstrijd geen vuist maken. Brabant United was feller en dit leverde vlak voor rust de voorsprong op. Op het middenveld verloor PSV de bal die direct op de spits van de thuisclub werd gespeeld. Hij bedacht zich geen moment en schoot de bal knap binnen, 1-0.

In de tweede helft moest PSV orde op zaken stellen maar de beste kansen waren voor de thuisclub. Na vijf minuten werd er slecht verdedigd door PSV maar de bal werd door een speler van de thuisclub net naast geschoten. In de 44e minuut kwam Brabant United zelfs op 2-0. Na slecht verdedigen van PSV werd de bal achter Robin gewerkt. PSV moest nu op zoek naar een doelpunt maar het bleek in deze wedstrijd moeilijk om een kans te creëren. Brabant United was feller, won vaker de duels en zette PSV goed onder druk. PSV kwam telkens te laat en liep te veel achteruit. In de 52e minuut had PSV de mogelijkheid om de aansluitingstreffer te scoren maar de goalie van de thuisclub hield het doel schoon. PSV probeerde daarna nog de defensie te slechten maar Brabant United bleef vrij gemakkelijk overeind. In blessuretijd kon Nigel, na een mooie combinatie door het centrum van de verdediging van de thuisclub, de 2-1 nog binnen schieten maar het doelpunt kwam te laat om alsnog op jacht te gaan naar de gelijkmaker.

Het eerste kwartier speelde PSV prima. Daarna werd het spel steeds minder en wist PSV nauwelijks kansen te creëren. Brabant United kreeg gedurende de wedstrijd steeds meer zelfvertrouwen en hielden daardoor terecht de punten in eigen huis.

Strijbosch (Verhoeven), Cox, Lonwijk, Matuta La Nkenda Nosa, Doudah (Van der Burgt), Tielemans, Clabbers (J. Munsters), Maatsen, Antonisse, Nassoh, Verschut (N. Munsters).