3-1
26 oktober, 14:30
PSV O16 logo
De Graafschap JO16-1 logo
 1. Doelpunt

  1x
  Jamal Gonzaga
  PSV O16 logo
 2. Doelpunt

  1x
  Lars Putters
  PSV O16 logo
 3. Doelpunt

  1x
  Ruben van Bommel
  PSV O16 logo
 4. Wedstrijdverslag

  Belangrijke zege voor PSV O16

  Op zaterdag stond het competitieduel van PSV O16 tegen De Graafschap O16 op het programma. De Doetinchemers bezetten de eerste plaats op de ranglijst en wonnen eerder dit seizoen ook van PSV. Om na de winterstop in de kampioenspoule te spelen, was het voor de O16 noodzakelijk om te winnen en dat gebeurde ook.

  In de eerste helft kwam De Graafschap op voorsprong, maar nog voor de rust wist de O16 op gelijke hoogte te komen. Jaivy Lourens gaf de bal goed voor op Jamal Gonzaga en laatstgenoemde schoot de bal goed in bij de eerste paal.

  Na de rust verzekerde PSV zich van drie punten. Lars Putters zette de ploeg op voorsprong uit een directe vrije trap en via een eigen doelpunt werd de wedstrijd beslist in het voordeel van de Eindhovenaren.

  De broodnodige drie punten waren binnen en de O16 heeft nu uitzicht op deelname aan de kampioenspoule. De eerstvolgende wedstrijd is een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard O16 op zaterdag 2 november

  Opstelling:
  Peersman; Jansen, Uneken (50/Loeffen), Gil y Muinos, Kuijpers; Putters, Netten, Gonzaga (76/El Allachi); Perret Gentil (36/Martina), Hamelynck (55/Niekel), Lourens (56/Van Bommel).