8.) 0-2: Damian Timan (assist: Mohamed Ihattaren)
    28.) 0-3: Yorbe Vertessen (assist: Dani Mathieu)
    41.) 0-5: Dani Mathieu (assist: Mohamed Ihattaren)
    49.) 1-6: Yorbe Vertessen (assist: Beslan Sagov)
    53.) 1-7: Mohamed Ihattaren (assist: Damian Timan)
    56.) 1-8: Damian Timan (assist: Mees Kreekels)

Wedstrijdverslag:
    Wie van tevoren een uitslag van 1-8 bij de wedstrijd Willem II D1 – PSV D1 had voorspeld, was waarschijnlijk voor knotsgek verklaard.
    Willem II is bij D-pupillen de eeuwige aartsrivaal van PSV om het kampioenschap. Deze topper is dan ook altijd een ge-/beladen wedstrijd. Beide teams waren nog ongeslagen. PSV nog met de 100%-score. Willem II met 2 verliespunten, maar met de minst gepasseerde verdediging.
    PSV zette vanaf de aftrap de toon met meer dan goed voetbal, snelle combinaties en veel druk op de tegenstander. De eerste kans na 2 minuten werd nog voorlangs het doel van Willem II geschoten. De tweede kans na 4 minuten werd door Willem II op het laatste nippertje van de doellijn gered. Echter, bij de derde kans viel de treffer dan toch. PSV kwam – op dat moment meer dan verdiend - op voorsprong, al kreeg PSV wel wat hulp van de defensie van Willem II door een eigen doelpunt. Nog geen minuut later scoorde PSV opnieuw na een fantastisch diagonaal schot in de kruising. Vanaf dat moment kreeg Willem II alle hoeken van het veld te zien en had Willem II niets meer in te brengen tegen een ontketend PSV. De ene na de andere aanval rolde op het doel van Willem II, PSV sneed links en rechts – ogenschijnlijk simpel - door de defensie van Willem II, alleen scoorde PSV (nog) niet. Vlak voor rust beging de defensie van Willem II – onder druk – een fout. Nota bene na een vrije trap van Willem II zelf rond de middellijn, onderschepte PSV slim de bal en strafte dit geklungel van de tegenstander genadeloos af met de derde treffer. Op slag van rust verslikte de keeper van Willem II zich in de snelheid van de PSV-voorhoede. En prompt lag nummer 4 in het net van Willem II.
    Na rust speelde Willem II wat compacter, maar het spelbeeld bleef hetzelfde. PSV speelde nog steeds in een hoog tempo en – bovenal – geconcentreerd, want PSV gaf geen enkele kans weg. Na wederom een snelle en soepele aanval maakte PSV aan alle illusies van Willem II een einde om in de tweede helft nog terug te komen. Willem II kwam kort daarna nog wel tot een soort van eretreffer uit een zuivere buitenspel-positie (weggewuifd door de scheidsrechter). PSV beantwoordde dit smetje met nog eens 3 doelpunten via hogeschool-voetbal. Uiteindelijk was Willem II blij met het fluitsignaal voor het einde. Wie weet wat er nog allemaal was gebeurd als de wedstrijd 10 minuten langer had geduurd.