26 oktober, 00:00
Rood Wit Veldhoven F1 logo
PSV F2 logo

Vandaag weer een competitiewedstrijd voor de F2 na de herfstvakantie.
    We starten met 8 spelers tegen Rood Wit Veldhoven F1, waar we om 09.15 uur gaan starten aan de wedstrijd.
    Het begin van de wedstrijd was erg rommelig, we maakten het veld super klein en schoten zomaar ballen weg. Rood Wit komt na 2 minuten op 1-0 nadat ze bal goed af pakten! Snel maakten we na een aanval waarbij we goed samenspeelden de 1-1. En de fase erna was erg rommelig, waarbij we super veel moeite hadden om makkelijk te kiezen en daardoor veel balverlies hadden. Op het moment dat we wel tikten ging het gelijk een stuk beter en daardoor scoorden we ook 1-2.
    Deze stand was met de rust nog steeds.

In de rust wat water gedronken, kort gekletst over wat dingen uit de 1e helft en afgesproken om het veld super groot te maken en nog meer samen te spelen. Dit ging wel wat beter maar nog steeds erg moeizaam, in plaats daarvan gingen spelers lopen met de bal en maakten soms verkeerde keuzes. In het laatste gedeelte van de wedstrijd hebben we een stuk meer samen gespeeld en hadden we als de kansen wat beter benut waren meer doelpunten kunnen maken! Hoogtepunt was daarbij de 1-4, waarbij we na een super mooie aanval de bal goed binnen schoten via Eus.
    Volgende week moet F2 weer een uitwedstrijd spelen, tegen Best Vooruit F1.

Harm Sigmans, Immanuel Hagemans, Michon Roelofs, Eus Waayers, Reda el Meliani, Issam el Moumni, Arthur Piedfort en Rayan Sttaty.