0-9
26 september, 00:00
FC Dordrecht O14 logo
PSV O14 logo

PSV kwam goed uit de startblokken en in de zesde minuut verhinderde paal en lat een vroege voorsprong voor PSV. PSV bleef aandringen en dit leverde in de 16e minuut de verdiende voorsprong op na een assist van Nigel op Jeremy. Jeremy schoot vanaf de rand van het strafschopgebied binnen, 0-1. PSV was duidelijk de bovenliggende partij en de thuisclub probeerde met sporadische uitvallen de verdediging van PSV uit te spelen. Het bleef lang 0-1 maar in de 31e minuut wist PSV de voorsprong te verdubbelen. Een vrije trap kwam uiteindelijk bij Niek terecht. Zijn voorzet werd door Nigel ingekopt, 0-2. Met deze stand gingen beide teams rusten.

Vanaf het begin van de tweede helft drong PSV de thuisclub in de verdediging. Dit leverde een groot aantal doelpunten op. In de 37e minuut kopte Jayden de 0-3 binnen en twee minuten later tikte Ian de 0-4 in. In de 45e minuut werd een aanval van PSV in eerste instantie afgeslagen. De bal kwam uiteindelijk bij Jeremy die in de korte hoek raak schoot, 0-5. Twee minuten later werd verkeerd uitverdedigen door de thuisclub door Jayden afgestraft, 0-6. In de 58e minuut werd een voorzet van Thomas door Ian ingeschoten, 0-7. In de laatste tien minuten van de wedstrijd wisten Ian en Jayden nog te scoren zodat de eindstand 0-9 werd.

Met drie punten kon PSV huiswaarts keren echter niet eerder dan nadat, na enkele uren, de geparkeerde auto’s die de toegangsweg naar het sportpark van FC Dordrecht blokkeerden, waren verwijderd.

Verhoeven (Strijbosch), Cox, Lonwijk (De Schutter), Matuta La Nkenda Nosa, Van der Burgt (Maatsen), Tielemans, N. Munsters, Verschut, Antonisse, Clabbers (Braaf), J. Munsters.