0-5
26 september, 00:00
Geldrop/AEK F1 logo
PSV F1 logo

Na twee goede overwinningen op Oirschot vooruit en SBC stond vandaag de eerste topper op het programma. De tegenstander van vandaag Geldrop F1 had namelijk ook de eerste 2 wedstrijden ruim gewonnen. Het eerste gedeelte van de 1e helft ging het spel dan ook op en neer en hoewel de tegenstander geen grote kansen kreeg was het ook oppassen geblazen. In de 9e minuut was het dan ook raak. Uit een corner was het Jorbe die na een scrimmage voor de goal, koeltjes de 0-1 binnenschoot. Nadat Victor met een geweldige redding de gelijkmaker voorkwam werd PSV steeds beter. Vlak voor rust scoorde Achraf de 0-2 nadat een schot van Quinn gestopt werd. Na de thee gingen onze jongens zeer gretig van start wat al in de 3e minuut van de 2e helft de 0-3 betekende. Via een schitterende aanval opgezet door Shurandy, Mathijs en Jochem kwam de bal bij Quinn die de hele verdediging uitkapte en knap binnenschoot. Hierna was het verzet gebroken en kwam de overwinning niet meer in gevaar. Na opnieuw een mooie aanval via Jochem en Lars legde laatstgenoemde de bal perfect terug op ons kanon. Met een geweldige pegel knalde Mathijs de 0-4 binnen. Uiteindelijk werd het nog 0-5 door Quinn die uit een korte corner van Jorbe de bal knap tegen de touwen werkte. Nadat trainer Willem onze jongens nog verraste met een extra lange terugreis (via het PSV-stadion) werden zij bij terugkomst op de herdgang door de supporters feestelijk binnengehaald.