25 oktober, 00:00
PSV B1 logo
Excelsior B1 logo

Op vrijdag speelde PSV B1 de thuiswedstrijd tegen Excelsior B1.
    In het begin van de wedstrijd speelde PSV in een te laag tempo om kansen te creeren.
    De gasten uit Rotterdam trokken zich terug op eigen helft en probeerde via snelle tegenaanvallen gevaarlijk te worden.
    Toch kwam PSV op een 1-0 voorsprong. Dani van der Moot scoorde op aangeven van Steven Bergwijn.
    Hierna ging het tempo omhoog en creeerde PSV verschillende kansen.
    In de 30e min. scoorde Martijn Berden met een mooi afstandsschot 2-0.
    3 minuten later kon de keeper een schot van Sam Lammers niet vasthouden en kon Dani van der Moot de rebound binnenschieten.
    Weer 3 minuten later scoorde Steven Bergwijn de 4-0 op aangeven van Dani van der Moot.
    4-0 was de ruststand.

In de 2e helft wilde Excelsior de schade beperkt houden en kwam nog maar sporadisch van eigen helft af. PSV was niet in staat om de tegenstander ‘kapot’ te spelen.
    In de 2e helft werd niet meer gescoord en bleef het 4-0.
    Volgende week staat de topper tegen Feijenoord in Rotterdam op het programma.

Yanick van Osch, Philippe Rommens(Dirk Abels), Gokhan Kardes, Armando Obispo(Maarten Peijnenburg), Marco Weymans, Dante Rigo, Sam Lammers, Lennerd Daneels, Martijn Berden(Matthias Verreth), Dani van der Moot, Steven Bergwijn(Arnaut Groeneveld)