25 januari, 00:00
Vitesse B1 logo
PSV B1 logo

PSV B1 speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Vitesse B1.
    De 1e kans van de wedstrijd was voor Vitesse. De PSV – verdediging had haar handen vol aan de aanvallers van Vitesse. In de 11e min. kwam PSV op een 1-0 achterstand. Na dit tegendoelpunt nam PSV het heft in handen. Via goed combinatiespel werden er verschillende kansen gecreëerd maar er werd niet gescoord in de 1e helft.
    Ruststand 1-0.

Direct na rust kwam PSV op gelijke hoogte. Matthias Verreth nam een voorzet van Steven Bergwijn direct uit de lucht en de bal verdween snoeihard in het doel. PSV had in de 2e helft het betere van het spel maar Vitesse verscheen verschillende keren gevaarlijk voor het doel van PSV.

Lang leek de wedstrijd onbeslist te eindigen totdat PSV in de laatste minuut van de officiële speeltijd een penalty mocht nemen. Deze werd benut door Philippe Rommens. Vitesse ging in de blessuretijd op zoek naar de gelijkmaker maar uit een snelle tegenaanval scoorde PSV 1-3. Na een voorzet van Martijn Berden kon Marco Weymans de bal binnentikken.