25 januari, 00:00
PSV F2 logo
VVGZ E3 logo

Vandaag een thuiswedstrijd, weer een oefenwedstrijd en de laatste voor de hervatting van de competitie, vandaag tegen VVGZ E3 uit Zwijndrecht.

We starten met 9 spelers tegen VVGZ E3. Na het omkleden, doelen klaar zetten en een warming up waren we klaar om 09.30 uur te starten voor 3x een periode van 20 minuten.
    In het eerste gedeelte van de wedstrijd ging het gelijk op tussen beide teams, met iets meer kansjes voor PSV. Ook was het een beetje wennen aan de grote jongens; hoe de jongens van de F2 daar mee om moeten gaan.
    Na een minuut of 5 komen we na een goede aanval, actie Reda/ steekbal Tijn op 1-0 via Tim. In het gedeelte erna was nog steeds redelijk gelijk opgaand, hier moesten we ook wennen aan de fysieke weerstand. Ook gingen we steeds meer kansen missen door gehaast te zijn of niet goed te kijken bijvoorbeeld.
    Vlak voor de 1e rust komen we via een kopbal van Eus op 2-0.

In de eerste rust wat water gedronken, over het samenspelen gehad maar ook over de gehaaste acties waardoor het soms slordig werd.
    In het 2e blokje begonnen we redelijk, met nog meer acties aan de bal. Dit lukte redelijk,maar soms was het ook erg druk op een klein speelveld. Toch lukte goed om in de eerste 10 minuten van het 2e blokje veel te scoren en stond het snel 6-0.
    In de laatste fase van dit blokje hebben we veel de bal en spelen we veel samen, 8-0 stand aan het einde hiervan.

Ondanks dat het koud was toch wat water gedronken weer en snel weer verder.
    In het derde blokje had VVGZ energie (over) om het ons moeilijk te maken. Met veel druk zetten en duels spelen pakten ze ballen af en scoorde ook hun 1e doelpunt.
    Pas halverwege scoren we ons volgende doelpunt en erna ging het weer wat beter en zijn we niet in de problemen geweest, uiteindelijk een 11-1 uitslag. Een mooie uitslag zo als laatste oefenwedstrijd naar de hervatting van de competitie toe.

Volgende week starten we daarmee met een uitwedstrijd tegen SBC.

Tijn Smolenaars, Tim van den Heuvel , Immanuel Hagemans,Tijn Vergeldt, Emir Bars, Reda el Meliani, Eus Waayers, Bram Rovers en Arthur Piedfort.