2-6
24 november, 00:00
WODAN E1 logo
PSV E1 logo

Al vroeg in de wedstrijd kwam PSV op voorsprong door Joep die een te zacht gespeelde terugspeelbal op de keeper wist te onderscheppen en de bal zelf kon intikken 0-1. Vijf minuten later schoot Jesse hard op doel, in de rebound stond Joep op de goede plek om af te ronden 0-2. Na ruim een kwartier kreeg PSV een hoekschop die uitstekend genomen werd door Nassim. Hieruit kon Joep stijlvol zijn hattrick inkoppen 0-3. Vlak voor rust wist Dylan met een prachtige pass Joep in stelling te brengen. Joep schoot de bal met zijn linkerbeen in de rechter bovenhoek 0-4. Fraaie treffer.

Ruststand 0-4.

Ook na rust was PSV de betere ploeg en werd de tegenstander weer onder druk gezet. Maar de tegenstander bleef ondanks de achterstand gewoon goed meevoetballen. Wodan kreeg enkele kansjes maar wist hieruit niet te scoren. Na 8 minuten in de 2e helft gaf Deveron een crosspass op Martijn die op snelheid naar het doel ging en vervolgens inschoot 0-5. Na ruim 40 minuten werd de verdediging van Wodan uitgespeeld door een fraaie combinatie tussen Jesper en Martijn. Jesper kon hieruit van dichtbij intikken 0-6. Nog geen minuut later kreeg Wodan zijn verdiende aansluitingstreffer. Door zwak uitverdedigen van PSV kon van dichtbij de bal in ons doel gewerkt worden 1-6. Kort voor tijd bepaalde Wodan de eindstand met een goede combinatie gevolgd door een goed schot 2-6.

PSV heeft deze wedstrijd fantastisch gespeeld. De aanwijzingen van de trainer zijn goed uitgevoerd, hard gewerkt en fraai gecombineerd. Complimenten daarvoor. Een verdiende overwinning voor PSV.

Kevin Gadellaa, Martijn Zuiderwijk, Dylan Tran, Deveron Fonville, Jesse Giebels, Jesper de Laat, Nassim Achenteh en Joep van den Berk.