4-1
24 november, 00:00
PSV B1 logo
Almere City B1 logo

Het was een sombere dag het was nevelig, maar PSV starten goed aan de wedstrijd na 4 minuten scoorden Suently Alberto uit een corner met het hoofd de 1-0.Na goed veld bezetting van PSV ging PSV na 20 minuten toch uit hun Positie lopen en dat resulteerden dat Almere City uit een corner van PSV met een uitval van Almere City in de 30 minuut de 1- 1 kon scoren. Zo hadden PSV en Almere City gelijke kansen om te scoren. In het begin van de tweede helft speelde PSV eigen het zelfde totdat Junior Dos Santos een geweldige goal de 2-1 scoorden, toen ging PSV steeds beter spelen, toen de trainer twee spelers wisselden inbracht ging het week iets beter en zo kregen we de betere kansen om het scoren in de 76ste minuut scoorden Tristan Berghuis de 3-1 binnen na de 3-1 kregen we diverse kansen maar de keeper van Almere City hield toch tot twee keer toe de bal tegen van Martijn Berden maar in 79ste minuut scoorden Martijn Berden toch de 4-1 wat achteraf toch een beetje geflatteerd was dit omdat Almere City zeker niet minder was dan PSV.

1 Michael Verrips 2 Wouter Verstraaten 3 Chima Bosma ( 48ste Tristan Berghuis) 4 Suently Alberto 5 Bob Groenendijk 6 Taoufig Naciri 7 Martijn Berden 8 Kaan Baysal 9 Dani van der Moot 10 Kenneth Paal 11 Waldir Lima Dos Santos (60ste Ryan Hiwat )

12 Augustine Loof 14 Stijn Lammers 15 Tristan Berghuis 16 Yanick van Osch 17 Ryan Hiwat 18 Juan van Schijndel.