0-1
24 november, 00:00
PSV A1 logo
RJO / FE Feyenoord A1 logo

De topper vandaag. De nummer een tegen de nummer twee. PSV tegen Feyenoord. Altijd een topper, goed voor spektakel. En vandaag? De eerste helft was minder goed van onze kant. Feyenoord had wat meer mannelijker spelers dan wij. Feyenoord speelt gedreven en ze geven ons niet echt de kans om ons spel te spelen. Zo komen er ook bar weinig kansen. Dit is voor beide ploegen zo. Toch gaan we de rust in met een 0 – 1 achterstand. In de 15e minuut is een corner (stilstaande situatie) de oorzaak van deze achterstand. Jesse kan de bal niet vasthouden en de nummer 8 is er als de kippen bij om de bal binnen te schieten. Na de rust willen we de zaken anders aanpakken. Dat doen we ook. We zijn dreigender en de eerste kansen komen. Feyenoord moet nu wat meer achteruit en er komen kansen voor ons. Maar het vizier van onze spitsen staat vandaag niet op zuiver. In de laatste minuut is het Albian die een goede aanval afrond maar de binnenkant van de paal treft.
    Zo sta je na afloop met lege handen terwijl je zeker een of misschien wel drie punten verdiend hebt. Door de nederlaag neemt Feyenoord de koppositie weer over en wij daar een punt achter.
    Maar dan woensdag. Dan staat de happening in het stadion op het programma.Tegen Celtic dienen we de drie punten te halen om ook na de winterstop nog van de partij te zijn in de NextGen. Mannen laten we het publiek dat zeker in grote getale naar het stadion zal komen een leuke wedstrijd voorschotelen en dan stoten we in 2013 door naar de finale van dit mooie europese toptournooi voor top jeugdteams.