4-2
24 oktober, 00:00
Sporting Lissabon logo
PSV A1 logo
 1. Wedstrijdverslag


  PSV LAAT PUNTEN LIGGEN IN LISSABON!

  PSV kwam sterk uit de startblokken. Binnen tien minuten stond Geraldo Antonio twee keer oog in oog met de keeper van Sporting, maar deze greep beide keren goed in. PSV controleerde de wedstrijd en kwam tot enkele goed opgezette aanvallen.
  Toch was het Sporting dat de leiding nam. Een voorzet vanaf de achterlijn werd door iedereen gemist, behalve de spits van Sporting die de bal binnenliep. PSV bleef rustig en na een klein half uur kwam Moussa Sanoh over rechts door en schoot de bal in de linker benedenhoek.

  Sporting ging wat feller spelen, hetgeen Rai Vloet en Elvio van Overbeek aan den lijve ondervonden.
  Na de rust kwam Sporting opzetten en had PSV het duidelijk moeilijk. Jesse Bertrams zag een schot op de paal belanden maar even later glipte de bal uit zijn hand en kon Mané 2-1 aantekenen.

  PSV gaf zich niet gewonnen. Elvio van Overbeek kwam door op links en zijn voorzet belandde op het hoofd van Pinto die keihard inkopte: 2-2!
  PSV was tevreden met dit punt, maar Sporting niet. Een schot in de hoek van het doel liet Jesse Betrams kansloos. 3-2. PSV zette alles op alles voor de gelijkmaker maar verwaarloosde daarmee ook de defensie. Het werd nog 4-2 maar dat deed tekort aan het goede spel van PSV.