2-1
23 november, 00:00
Roda JC U10 A logo
PSV F1 logo

Vandaag weer een uitwedstrijd voor de F1, en weer was Roda JC de tegenstander. De boys speelde een hele goede wedstrijd, het enige wat ontbrak waren doelpunten!
    De 1e helft was PSV duidelijk de betere partij, deze helft werd dan ook met een 1-0 voorsprong afgesloten. Nadat we kort even met elkaar gesproken hebben over wat dingen gingen we snel verder met de 2e helft, hierin was Roda JC de bovenliggende partij en zij kwamen dan ook op een 2-1 voorsprong. De 3e helft was van erg hoog niveau, de F1 creƫerde erg veel kansen alleen ballen werden van de lijn gehaald en ook de paal en lat werden geraakt. Helaas verdiende we vandaag meer dan we gekregen hebben! Complimenten voor het vertoonde spel, als we nu ook de kansen die we krijgen om gaan zetten in doelpunten dan gaan we nog een heel mooi jaar tegemoet!