PSV F2 logo
Nuenen F1 logo

Vandaag weer een thuiswedstrijd voor de F2, tegen Nuenen F1.
    We starten met 9 spelers tegen Nuenen F1, waar we na het omkleden, doelen klaar zetten en een warming up klaar zijn om 09.30 uur te starten.
    Het eerste gedeelte van de wedstrijd was leuk om naar te kijken, de jongens probeerden samen te spelen en waar ruimte was voor een actie probeerden de spelers dat! Dat resulteerde in een paar mooie doelpunten, waarbij acties maken en samenspelen werden afgewisseld. De 1-0 en de 2-0 waren daar mooie voorbeelden van. Halverwege scoorde Nuenen de 2-1 omdat we niet stonden op te letten en de bal te zacht naar elkaar speelden.
    Het tweede gedeelte van de 1e helft bleven we best goed spelen zodat het ons lukte om nog wat doelpunten te scoren, met een 6-1 ruststand.

In de rust wat water gedronken, over de acties gehad maar ook over sommige keuzes waardoor we niet nog meer doelpunten maakten.
    Daarom afgesproken om het veld nog groter te maken en nog meer acties te maken waar mogelijk was (vooral met ruimte) en makkelijk te kiezen.
    Eigenlijk lukte dat niet heel goed, veel balverlies aan beide kanten ook, waardoor het erg rommelig was in de hele 2e helft.
    Toch nog 2 doelpunten en nog wat kansen gemist, uiteindelijk 8-1 uitslag.
    Volgende week moet F2 een uitwedstrijd spelen, dan moet de F2 bij UNA Veldhoven op bezoek.

Harm Sigmans, Eus Waayers, Issam el Moumni, Rayan Sttaty, Tijn Vergeldt, Michon Roelofs, Emir Bars, Reda el Meliani, en Immanuel Hagemans.