2-3
23 april, 00:00
PSV D2 logo
Bayer 04 Leverkusen U12 logo

Bayer Leverkusen begon sterk aan de wedstrijd en zette PSV vroeg onder druk. In de derde minuut werd de eerste mogelijkheid van de bezoekers ingeschoten 0-1. Bayer Leverkusen hield daarna het overwicht en PSV wist in deze fase van de wedstrijd geen kans te creëren. In de 16e minuut was het wederom Bayer Leverkusen die wist te scoren via een snelle aanval over links. De voorzet kwam uiteindelijk bij een speler van Leverkusen die zuiver binnen schoot 0-2. PSV was niet bij machte om het tij te keren en de bezoekers kregen diverse mogelijkheden om de score verder uit te breiden. De bezoekers waren echter onnauwkeurig in de afwerking of het was Peter die een hogere score voorkwam. Hierdoor was de ruststand dan ook 0-2.

PSV begon de tweede helft veel sterker. In de 32e minuut werd een inzet van Amin door de keeper gekeerd. Drie minuten later ging een afstandsschot van Mohamed Ihattaren rakelings over. PSV speelde meer naar voren en de bezoekers kwamen onder druk. Het beeld van de wedstrijd ten opzichte van de eerste helft was volledig gekeerd en het was PSV die de wedstrijd nu in handen had. Desondanks was het Bayer Leverkusen die de score wist uit te breiden door een snelle uitval. De bal kwam uiteindelijk bij de spits van de bezoekers die Robin omspeelde en de 0-3 inschoot. Hiermee leek de wedstrijd gespeeld maar PSV kwam toch nog terug. In de 53e minuut schoot Mohamed Ihattaren van ruim 25 meter hoog in het doel 1-3. Twee minuten later was het Nigel die met een sliding de bal veroverde op de middenlijn. De aanval over rechts kwam uiteindelijk bij Jur die via een lob over de keeper de 2-3 aantekende. PSV ging op zoek naar de gelijkmaker en in de laatste minuut werd een kopbal van een PSV-speler nog net voor de doellijn weggehaald. Het daarop volgende schot ging net over de kruising zodat de eindstand 2-3 was.

Strijbosch, Verhoeven, N. Munsters, Lonwijk, Bora Deyonge, J. Munsters, Tielemans, Doudah, Verschut, Clabbers, Nassoh, Van der Burgt, Antonisse, Sillé, Cox, Ihattaren.