Roda JC B1 logo

In de competitie wedstrijd tegen Roda JC heeft PSV B1 gewonnen met 5-2

1e helft

PSV heeft de hele wedstrijd gedomineerd met prima aanvallend voetbal.
    Vroeg in de 1e helft scoort Kenneth Paal de openingstreffer via een afstand schot die mooi erin gaat.
    Roda JC scoort de 1-1 door een goed uitgespeelde counter. PSV was hiervoor gewaarschuwd, jammer dat het dan toch gebeurt.
    Ryan Hiwat zorgt later voor de 2-1 en kort voor rust is het Lima dos Santos die 3-1 binnen kopt.
    Zeer tevreden gaan wij de rust in.

2e helft

Na de rust begint PSV nogmaals erg dominant en met een snelle doelpunt is het Dani van der Moot die de 4-1 scoort.
    Vervolgens word het team van PSV erg gemakzucht en slap. Roda JC profiteert en scoort 4-2.
    Dan volgt er een slordige fase waarbij veel balverlies het geval is, daardoor ontstaan veel omschakel momenten en wordt de wedstrijd er niet beter op. Kort voor het einde scoort Dani van der Moot nog een doelpunt. Eindstand 5-2 voor PSV.