3-0
23 februari, 00:00
PSV A1 logo
FC Utrecht A1 logo
 1. Wedstrijdverslag


  PSV gemakklelijk langs FC Utrecht
  Fc Utrecht kon PSV A1 zaterdag niet in de problemen brengen. PSV dicteerde het het spel en dwong kansen af. Het gaf ook niets weg behoudens een kleine kans in de tweede helft die ook de aanvallers van FC Utrecht verraste.
  De score werd geopend door Albian Muzaqi die een voorzet van Moussa Sanoh met links afrondde en de bal in het dak van de goal schoot.
  Direct na de rust begon linkervleugelverdediger Sander Heesakker een rush langs de zijlijn. Op de achterlijn trok hij voor de bal het doel waar Rai Vloet klaarstond om in te schieten. De keeper sloeg de bal van achter de lijn terug in het veld maar Rai nam geen risico en schoot opnieuw binnen. Een kwartier voor tijd viel de definitieve beslissing toen Moussa doorkwam op rechts en onder de keeper door in het doel schoot.
  De ploeg gaat nu een zware week tegemoet. Dinsdag vliegt men naar Antalya waar CSKA Moskou wacht voor de achtste finale van de NextGen. Vervolgens reist de ploeg zaterdag naar Rotterdam voor de topper tegen Feyenoord.

  PSV: Jesse Bertrams, Bram van Vlerken (80 Burak Kardes), Hjörtur Hermannsson,Jorrit Hendrix, Sander Heesakkers, Mohamad Mahmoed, Moussa Sanoh, Clint Leemans, Albian Muzaqi, Rai Vloet (77 Olivier Rommens), Zakaria Bakkali (57 Geraldo Alberto Antonio);

  FC Utrecht Jaimy Schaap, Ralph Owusu, Jerry Geurtsen, Gabi Bonsu, Nassir el Aissati Gyrano Kerk, Sean Klaiber (85 Sten Admiraal), Gaétan Badjeck (46 Hamza Boukhari), Romano van der Stoep, Daniël van Son (80 Ayoub Boubakari), Aleksandar Bjelica;