5-4
22 september, 00:00
PSV E1 logo
OJC Rosmalen E1 logo

PSV begon sterk aan de wedstrijd. Al in de 1e minuut veroverde Tim de bal en kon op rechts doorbreken. Met een hard diagonaal schot bracht hij PSV op voorsprong 1-0. Na zeven minuten was er voor Joep een goede kans om de voorsprong verder uit te bouwen. Helaas ging de bal net naast. Een minuut later werd door PSV balverlies geleden waaruit OJC langszij kwam 1-1. Na 10 minuten kwam PSV weer op voorsprong door een treffer van Tim van Riel die na een assist van Mylian de bal hard in het doel schoot 2-1. Na een klein kwartiertje ging Joep alleen op avontuur en was hij ook trefzeker in de afronding 3-1. Daarna was de beurt aan OJC, dat overigens de hele wedstrijd goed bleef spelen, om terug in de wedstrijd te komen. Uit een goed opgezette aanval werd het 3-2 en uit een goed genomen vrije trap werd de stand gelijk getrokken 3-3.

Ruststand 3-3.

Kort na rust kwam PSV weer op voorsprong door Tim, die na een een-tweetje met Joep, de bal met een geplaatst schot het doel in schoot 4-3. Daarna werd het 5-3 uit een mooie aanval. Nassim gaf op rechts een mooie pass aan Tim die met een voorzet Joep vrij voor de het doel bracht en kon afwerken. Daarna nog twee goede kansen voor PSV die door de defensie van OJC goed geblokt werden. In de slotfase bepaalde OJC met een fraai afstandsschot de eindstand 5-4.

Een terechte uitslag en een verdiende overwinning van PSV. Felicitaties aan alle spelers.

Doelpunten: 1-0 Tim van Riel (1)