0-0
22 september, 00:00
PSV A1 logo
Sparta Rotterdam A1 logo
 1. Wedstrijdverslag


  Onder het eerste herfstzonnetje van het jaar beginnen aan de warming-up (met voor iedereen op maat gesneden inloop shirts, want dat is wel belangrijk) voor de wedstrijd tegen Sparta.
  Evenveel punten dus een tegenstander waar mogelijkheden moeten liggen. Eigenlijk kunnen we kort zijn. Over de gehele wedstrijd genomen hebben we een optisch (wat een geweldig woord)
  overwicht, komen vaker voor hun goal, hebben de meeste schoten op doel maar aan het eind van de wedstrijd staan we gewoon naast elkaar zonder doelpunten en dus allebei een punt.
  Te weinig om bovenin mee te kunnen doen. Maar op dit moment is t niet anders. Wel moeten we erbij zeggen dat de keeper van Sparta vandaag alles tegenhield en dus is het ook moeilijk om een doelpunt te maken
  met zo iemand in de goal. Maar toch, t zal moeten veranderen willen we echt meedoen om de prijzen.
  We zullen maar zeggen dat t een opwarmer was voor komende woensdag voor de wedstrijd in de NextGen tegen Sporting Lisboa.
  Veel succes dan en hopelijk weten we het net dan wel te vinden.
  Tot slot: Na afloop hebben we nog afscheid genomen van ons Hoofd opleidingen de heer Jelle Goes. We wensen hem veel succes aan de Kaspische Zee. En een ding nog, ik zal hem gaan missen.


  Bertrams, van Vlerken, Bazoer, de Wijs, Heesakkers, Noor, Sanoh (63ste Muzaqi), Leemans (85ste Jakobsen), Antonio, Vloet (63ste Rayhi), Bakkali.